Scott Columbus död

Budet om att Manowars legendariske trummis Scott Columbus död kom sent men det drabbade hårt. Han ska ha dött vid 54 års ålder den 4 april i år och dödsorsaken ska än så länge vara oklar. Enligt legenden ska ett kvinnligt Manowar fan upptäckt Columbus då han stått i en smedja och bankat hon ska ha blivit så pass imponerad att hon såg till Columbus blev medlem i Manowar. Enligt sägnen ska Columbus behövt ett specialtillverkat trumset i stål kallat för Drums of Doom för att i huvudtaget kunna spela trummor. Det har spekulerats vilt om orsaken till Scott Columbus död och Manowarseget lilla charmtroll Joey DeMaio har det här att säga: ”I can only tell you there’s a lot of rumors on the Internet flying around [referring to Internet chatter and speculation that Scott took his own life because he was battling addiction and depression after splitting with MANOWAR in 2008. — Ed.] because people have nothing better to do with their fucking boring lives than to stir up shit and create rumors ’cause their lives have no fucking meaning. But I can tell you the truth, and the truth is this: Scott Columbus was our brother and your brother in metal. He was a father, and he was a friend. And he was a great musician, and he was a great guy. And he had a heart of gold. And he liked to drink beer, and he certainly liked this country a hell of a lot. Scott Columbus spelade på åtta av Manowars mest klassiska album.

StP Göteborg säger vila i frid

This entry was posted in Manowar. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>