Och idag är det visst en massa nazister i stan

En massa nazister från när och fjärran kommer idag visst demonstrera mot moskébygget vid Keillers park som de påstår tar Keillers park från allmänheten läs rädda blåögda blonda män med konstiga åsikter om rasbiologi, härskarraser och ledarprincipen. Dessa män kommer som vanligt gömma sig bakom polisen som dagen till ära ställt upp med den största kommenderingen sedan EU toppmötet 2001. Och som vanligt kommer dessa poliser att göra sitt yttersta att försvara demokratin från attacken som de garanterar anser kommer komma från vänster. Ett litet 10-års jubileum från sommaren 2001 med lite extra övertidsersättning som ger både klirr i plånboken och tillfredsställelsen att visa vänsterpacket vem som bestämmer. Problemet är att de polisen idag kommer att försvara med näbbar och teleskopbatong inte ger särskilt mycket för demokratin. De har misshandlat folk, de har hotat meningsmotståndare mördat fackföreningsrepresentanter och poliser. Men det är väl bara en smärre detalj i frågan..

This entry was posted in Främlingsfientlighet. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>