Ny målvakt på gång?

Det verkar inte bli någon förlängning för Köln-lånet Tomas Kessler. Köln vill ha för mycket pengar för att Pauli ska ha råd att låna honom en säsong till och köpoptionen verkar inte heller den vara aktuell, antagligen för att han var för dyr. I stället ser det ut som om Philipp Tschauner från 1860 München kommer att bli Paulis nya förstamålvakt. Tschauner som inte verkar ha varit nöjd med sin position som andremålvakt i 1860 och hade aviserat för klubbledningen att han ville gå. Tschauner spelade bara en match förra säsongen.

This entry was posted in Silly Season, Spelarskvaller. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>