Inför Ingolstadt

Ingolstadt slutade på 14:e plats i Zweite förra året, under upptakten har på de fem senaste träningsmatcherna bara lyckats spela två oavgjorda och förlorat resten. Med det sagt har de mött Dynamo Bukarest och HSV och dessutom inte förlorat med allt för mycket. Under uppehållet har de värvat friskt och skaffat sig en ny målvakt, en ny back och tre nya mittfältare. Man ska väl inte dra allt för stora slutsatser på träningsmatcherna med tanke på motståndet men Ingolstadt lär knappast bli ett av topplagen i Zweite i år och de verkar inte ha lyckats spela ihop laget.

Matchen sänds på Eurosport 2 med start kl 13.oo

This entry was posted in Inför. Bookmark the permalink.

2 Responses to Inför Ingolstadt

  1. Mesken says:

    Pauli har ett intressant lag på g med en bra mix av nya och gamla spelare. Med bla Boll och Pliquet finns det en garanti att pauli andan försvidare. Så schuss ein tor eller två i morgon så fixar vi säsongens första seger.

  2. Dowprasuk says:

    I would like to move out of the city NJ or Westchester.I don’t agree with 30yearoldre. Sure there are baaigrns to be found but what today can look as a baaigrn it will not be a baaigrn a couple of years later. Bargain houses get cheaper while prices are going down. Also we are nowhere near the bottom. Although this blog is bearish it seems you do not realize the huge bubble that has occurred, the squeeze of the middle class, the loss of income, the high property taxes, unemployment, and the fact there is nowhere enough people with high income to replace the wave of retiring boomers with their overpriced and high taxed properties meant to fund their retirement.Fortunately I have the luxury to wait for a couple of years more but I am not catching today’s falling knife.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>