Inför Eintracht Trier

Första omgången i cupen och Pauli möter Eintracht Trier. Trier har gjort tre säsonger i Zweite och har som bäst slutat på en sjunde plats. Efter säsongen 2004/2005 åkte de ur Zweite och har sedan dess fortsatt neråt och ligger nu i Regionalliga West tillsammans med en massa storlags andralag där de förra säsongen kom tvåa 10 poäng efter seriesegrarna Preußen Münster. Ett kuriosa angående själva staden Trier är att förutom den romerska stadsporten Porta Nigra är Karl Marx född där och Karl Marx ansikte dyker ofta upp i bild i Eintracht Trier ultras sammanhang. När Fanladen gjorde reklam för tågresan ner var det just Karl Marx födelseort de tryckte på. Ca 2000 Paulifans väntas komma ner och se matchen på plats. Vi får hoppas att de håller Paulis notoriskt dåliga cupspöke stången.

This entry was posted in Inför. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>