Pauli Kan Visst Vinna

Pauli mötte Oberliga Hamburglaget Eintracht Norderstedt borta i en träningsmatch och vann med 0-5. Och det var väl fint? Men det viktigaste var att Stani fick lufta sjukstugan Pauli där alla utom Dennis Daube verkar vara matchklara nu. Mittfältarna Timo Schultz och Charles Takyi gjorde varsitt mål och Max Kruse gjorde tre.

De som spelade:

Mathias Hain (45. Benedikt Pliquett), Florian Lechner (45. Davidson Drobo-Ampem), Fabio Morena (45. Jan-Philipp Kalla), Marcel Eger (45. Ralph Gunesch), Moritz Volz, Fabian Boll, Florian Bruns, Timo Schultz, Charles Takyi (45. Max Kruse), Deniz Naki und Rouwen Hennings (45. Sukuta-Pasu)

This entry was posted in Skadade Spelare, Spelar skvaller. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>