Vågen på Millerntor?

Och det andra förslaget. Frågan om vilket är mest true och minst Allianz-arena.

Förslagen för nästa etapp av utbyggnaden av Millerntor börjar trilla in. Det mest spektakulära förslaget är den så kallade ”Vågen” som beräknas kunna ta upp till 11000 stående och 3000 sittande åskådare. Det konkurrerande förslaget är inte lika spektakulärt och passar bättre in med den redan existerande läktaren och dessutom den lär förmodligen inte bli lika dyrt heller. Och där var diskussionen om Millerntors själ igång och det lär bli en rejäl holmgång.

This entry was posted in Övrigt Surr. Bookmark the permalink.

2 Responses to Vågen på Millerntor?

  1. Thomas says:

    Å herre jävlar! Vilket förslag som än genomförs lär det bli helt galet bra!

    • Der Dönergeneral says:

      Det där med ”vågen” grejen kan vara bra men mest pga av storleken. Vi tar i dagsläget in för lite publik för att kunna konkurrera med bundesliga-klubbarna. Men vi riskerar att förlora själen och bli ännu en klubb bland många men med en tuff logga. Det problemet kommer aldrig Duisbug ha. Zebrar…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>