Födelsedag

På söndag fyller Stanislawskis fyra år som tränare i St Pauli. Stani spelade 260 matcher för Pauli mellan 1993 och 2004, han hann göra 18 mål innan 2004 då han var tvungen att ge upp sin aktiva karriär som spelare pga en knäskada. Mellan 2004 och 2006 var han bland annat sportchef och vice ordförande i Pauli innan han 2006 blev assisterande tränare under André Trulsen. 2008 hade Stani hunnit skaffa sig de nödvändiga tränar licenserna från tyska fotbollsförbundet och blev då huvudtränare. Under Stanislawskis tid i tränarstaben har Pauli vunnit 63 matcher, förlorat 52 och har 25 oavgjorda. Han har tagit Pauli från Regionalliga Nord till högsta serien. Stanislawskis nuvarande kontrakt löper ut sista juni 2012.

This entry was posted in Myten, Om St Pauli, Spelar skvaller. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>