Inför Braunschweig

Gamla gamla storlaget Eintracht Braunschweig har kravlat sig upp till zweite efter fyra år i Regionalliga Nord och 3:an. Braunschweig är hittills ett av årets stora överraskningar, de börjar med tre raka segrar, går på en storförlust mot topplaget Eintracht Frankfurt men spelade sist oavgjort mot Aue. Under försäsongen värvade Braunschweig billigt och ungt, målskyttet är mest utspritt på mittältet. I Pauli har inget stort hänt och Pauli lär ställa upp ungefär som sist mot Duisburg.

This entry was posted in Inför. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>