Förköpsbiljetter Till Honky Tonk Illegal 3!

Lördagen den 4 december kör Göteborgs roligaste och galnaste fest Honky Tonk Illegal igång igen på Trucken. Röj loss till hästjazz med stans mest störda hårdrockare, punkare och skäggrockare. Snubbla runt med creddiga indiefarbröder och countrygummor. Sup dansa och var glad. Vem vet snart kanske grisen kommer och tar dig. Efter det galna publiktrycket på de första två Honky Tonk Illegalfesterna så går det att från och med imorgon köpa förköpsbiljett på Sinnet. …Sinnet ligger på Gamla Varvsgatan 1 (runt hörnet från Sjöfartsmuseet) och har öppet tis – fre kl. 12.00 – 18.30 och lördag kl. 12.00-16.00. Och glöm inte: Truckstop Alaska är en kulturförening och för att komma in måste man vara medlem. Det fixas enkelt och gratis på: För att biljetten ska vara giltig kvävs medlemskap.

This entry was posted in Spelningar, asylrätt. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>