Inför Union Berlin

Mest kända för att ha varit ett av DDR´s mer aviga lag och för att för evigt vara i opposition med Dynamo Berlin. De ska också vara Nina Hagens favorit lag. Union Berlin har sedan de åkte ur zweite säsongen 2003/2004 haft några svåra år. Under 00-talet trillade de ner i seriesystemen och hade en sejour i Oberliga Nord säsongen 2005/2006 som lågvattenmärke. Union Berlin har de två senaste säsongerna lyckats ta sig tillbaka till zweite där de placerat sig på 12:e respektive 11:e plats. Ligger för närvarande sjua mest för att de verkligen ta poäng på hemmaplan. Av 6 hemmamatcher har de vunnit 5 och bara förlorat 1. På hemmaplan är det tvärt om men det hjälper inte St Pauli i morgon.

This entry was posted in Inför. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>