Allt som vanligt i Rostock

Det som det blev i Rostock. Kravaller dagen före matchen, Philipp Tschauner blev bombarderad med bananer redan innan matchen hade börjat. Under matchen kom det sedan in tändare, skruvar, muttrar, mobiltelefoner och en spritflaska. När Kruse gjorde första målet brändes det en bengal på Paulisektionen, Rostock svarade med ett regn av fyrverkeripjäser ivrigt påhejade av Rostock pöbeln. 2000 poliser skulle hålla ordningen för dagen som slutade med 10 skadade och 33 inplockade för våldsamt upplopp. Med andra ord en ganska vanlig eftermiddag i Rostock.

This entry was posted in Skitställe, Sverige. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>