Inför Dynamo Dresden hemma

Dynamo Dresden är ett lag som bildades av den östtyska polisen 1950 och hade rätt stora framgångar när det begav sig men det var då det. Sedan de åkte ur bundesliga 1995 har de mer eller mindre harvat runt i gärdsgårdsserierna med två säsonger i zweite som bästa resultat, Dresden lyckades förra säsongen via en tredje plats  ta sig upp till zweite. I år har Dresden hittills lyckats över förväntan för ett lag som precis gått upp. De inledde svajigt men har under säsongen börjat vinna matcher, på sista tiden ser det ut som Dreseden har haft problem med topplagen men tagit poäng mot mittenlagen och nedåt, mycket tack vare att de har fyra forwards som faktiskt gör mål. Pauli har i år för vana att förlora poäng på hemmaplan så det här kommer nog bli en rysare. Det blir inte bättre av att det är ett rejält manfall i backlinjen, bara Morena, Gunesch och Thorandt verkar vara helt friska. Längre fram är dessutom Kalla ett frågetecken.

This entry was posted in Inför, Sverige. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>