Stani Tackar Nej

Pauli har gjort 13 mål i år och är sämsta målgörande lag i Bundesliga. Lagom till juluppehållet börjar spelarrykten florera. Artur Wichniarek har ryktesvägen ställt sina tjänster till förfogande till Pauli.  Wichniarek är för närvarande klubblös då han fick sitt kontrakt uppsagt sista november av sin nuvarande polska klubb Lech Poznan. Wichniarek har tidigare spelat för Arminia Bielefeld och Hertha Berlin. Stanislawski dementerar dessa rykten och säger att han inte behöver ha någon ny forward. Jag litar på det folk jag har säger Stanislawski.

This entry was posted in Spelar skvaller. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>