Stripstången ett söndertuggat ämne

Nu åker Susies-Showbar och stripstången rent formelt ut från Millerntorn. Det slutades med strippandet redan i november förra året men nu har ett medelemsmöte bestämt att Susies-Showbar inte får förlängt hyresavtal för den loge de hyrt på Millerntorn. Hyresavtalet sträcker sig till slutet av den här säsongen. ”Dom straffar inte oss utan sig själva” låter Heinz Ritsch hälsa. Heinz Ritsch som tillsammans med sin fru Susie Ritsch äger Susies-Showbar.

This entry was posted in Sverige, Övrigt Surr. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>