Inför Werder Bremen borta

Nordtyskt derby 36.400 biljetter sålda och Weser stadion är naturligtvis slutsålt. Två lag som inte har haft det lätt den senaste tiden. Forna storlaget Bremen har problem just nu, sista gången de vann var mot Borussia M’gladbach 9 september. Efter det har de mött Bayern München, Nürnberg, Stuttgart och Schalke och förlorat. Mot Schalke och Stuttgart inträffade de mest spektakulära förlusterna, 4-0 och 6-0 blev det där. Senast i onsdags ställde upp en en haltande 11:a som förlorade mot Tottenham i Champions League. Bremens forward Claudio Pizarro verkar fortfarande vara skadad och det är osäkert om han kommer till spel. Samma sak gäller Wesley (forward), Marko Arnautovic (forward), Naldo (Back), Borowski (Back), Mikael Silvestre (back) och Daniel Jensen (mittfältare). Bremen får också klara sig utan Philipp Bargfrede (mittfältare) som får stå över på grund av att han drog på sig sitt tredje gula kort mot Schalke. Hos oss är bara Daube borta. Det positiva vi kan ta med oss från förra matchen var 18-3 i skott på mål och en bitvis riktigt bra match. Ska vi någon gång ta 3 poäng så får det bli på söndag den här chansen kan vi bara inte släppa.

This entry was posted in Inför. Bookmark the permalink.

One Response to Inför Werder Bremen borta

  1. Scorer says:

    Två lag i stort poängbehov i eftermiddag. Lutar åt att det slutar oavgjort med andra ord. Tudelade känslor inför denna match. Vill ju gärna att mitt Werder vinner, men vill samtidigt inte att Pauli blir inblandat i bottenstriden. Har sett Pauli vid ett par tillfällen på plats i Hamburg, och det är fantastisk upplevelse. Önskar laget allt gott, ja med undantag för två tillfällen då förstås.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>