Fanshopen i zweite: Erzgebirge Aue

Det första vi ser i Erzgebirge Aue välfyllda fansshop är trädgårdstomten, vi blev naturligtvis riktigt peppade så vi börjar genast leta efter badankan och brödrosten och naturligtvis så hittade vi de med. En riktigt rolig Manowar grej med brödrosten är att den bränner i korslagda hammare på brödet. Sign of the Hammer!! En annan riktigt tuff Manowar grej hittade vi bland barnkläderna med en riktigt Manowar minnande tröja. Inte nog med det, de har även ett enligt fanshopens egen utsaga Massives verchromtes Emblem att fästa på grillen närmaste Aue fans bil. Men de verkar inte bara lyssna på Manowar de har en hel sektion dedikerad till att dricka öl på också. Som i och för sig också är väldigt mycket Manowar och väldigt mycket metal. Märkligast i sammanhanget blir då sidan med tummstockar som inte riktigt platsar. Om man ska dra några slutsatser om Aue fansen så tar de sitt öl drickande och sitt Manowar på allvar, den rikliga förekomsten av tummstockar måste ha att göra med att de har ett stort behov av att mäta varandras svärd.

This entry was posted in Konsumentvägledning, Manowar, Sverige. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>