Bremen Borta

6000 Paulifans på plast fick se ett Bremens som hade nio man skadade och en avstäng och så fick de se Hugo Almeida. Det tog 52 sekunder för honom att göra sitt första mål sedan gjorde ha två till. Almeida lyckades även i slutet av matchen dra på sig ett rött kort efter en armbågning på Zambrano. Efter första chockmålet hade Pauli svårt att resa sig och det tog en bra stund innan vi repad oss. Vi spelar väl hyfsat bra resten av matchen men som vanligt svårt att få till det framåt och vår backlinje är bitvis rena katastrofen. Asamoah fick i alla fall till en riktigt snygg ribbträff. Paulis Marcus Thorandt drog på sig en onödig utvisning efter en riktigt ful kapning på Torsten Frings. Vi ligger ju i alla fall en poäng före Schalke.

This entry was posted in Match Info. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>