Och så var det Schweinske Cup

Nej det verkar aldrig ta slut. Kommissionen som ska utreda händelserna runt Schweinske Cup har kommit fram till i ett första utlåtande. Det verkar som om Hamburg polisen ska ha använt sju stycken hundar på ett för tyska polisen olagligt sätt. Flera personer fick uppsöka sjukhus efter att de blivit bitna av hundar. Hamburg polisen kommentar: ”Har det förekommit oegentligheter från från våran sida är det upp till en åklagare att utreda detta

This entry was posted in Chockerande, Sverige. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>