Slut med strippandet på Millerntor

Susis Show Bar åker ut. Detta sker på inrådan från FCSR en paraplyorganisation för Paulis supporterklubbar och Paulis nuvarande styrelsen. Den officiella anledningen tycks vara att deras verksamhet inte är förenlig med de riktlinjer som togs fram på supporterkongressen 2009 men den verkliga anledningen är att det började blåsa upp till storm i den här frågan mellan supporterklubbs organisationerna och Paulis styrelse. När sedan bilderna läckte ut via medierna valde Paulis styrelse säga upp kontraktet. Avtalet med Susis Show Bar skrevs på den 19 maj i år av Cori Littmann som inte verkar ha haft några dubier med att montera strippstång på Millerntor. Diskussionerna mellan supportrana som var kritiska till att Susis Show Bar tilläts komma in på arenan och styrelsen avslutades i ett mejl från den 25 maj i år skickat av dåvarande vice ordförande Marcus Schulz. Det kan ju knappast varit en hemlighet vad som pågick i Susis Show Bars privata loge men styrelsen valde att inte agera förrän bilderna läckte ut i media. Det tycks vara en sak att säga att man lyssnar på supportrana och en annan att verkligen göra det.

This entry was posted in Om St Pauli. Bookmark the permalink.

One Response to Slut med strippandet på Millerntor

  1. Pingback: Stripstången ett söndertuggat ämne |

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>