Sänkt straff

Kvittorulleskandalen rullar vidare och den här gången rullade det åt rätt håll för St Pauli. Pauli överklagade som bekant tyska fotbollsförbundets dom om spel inför tomma ståplatsläktare till tyska riksidrottsförbundet och kom undan med blotta förskräckelsen. Riksidrottsförbundet fastslog domen till 50.000 euro och tog bort delen med förbud mot ståplatsläktare under en match. Riksidrottsförbundet grundar domen på att det var mer eller mindre en olycka att kvittorullen träffade Frankfurts Pirmin Schwegler.

This entry was posted in Om St Pauli, Sverige. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>