Skiten i fläkten

Förbudet mot att sälja biljetter till Hansa Rostock fansen har upprört en hel del. St Pauli försökte överklaga beslutet till en högre rättsligt instans men fick avslag även där. Från St Pauli sida ser man allvarligt på förbudet och är rädd för vilka konsekvenser det kommer få för hela tyska fotbollsligan. Hansa Rostocks fans verkar inte ta förbudet helt med ro de heller och ca 2000 Hansa supportrar väntas till Hamburg på söndag för en demonstration mot beslutet. Nu har även Ultras St Pauli utlyst en bojkott kanske inte i sympati med Rostock fansen men för rätten att att få gå på fotboll. Och de kommer följdaktningen inte finnas på plats inte finnas på plats under matchen. Så tom bortaläktare och tom sydläktare och kravaller på stan?

This entry was posted in Om St Pauli, Sverige, Övervakningssamhället. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>