Inför Dynamo Dresden borta

Bara två matcher kvar på säsongen och Pauli ligger en poäng efter Düsseldorf på kvalplats. Nu räknas varje poäng och Pauli har inte råd att att tappa några poäng. Dresden har faktiskt lyckats väldigt bra för ett lag som gått upp från dritte förra säsongen men de är allt för ojämna för att vara med och slåss i toppen den här säsongen. De kan ena veckan slå Düsseldorf för att nästa vecka få stryk av Karlsruher. Allt verkar ha att göra med nyförvärven Zlatko Dedic och Mickael Poté som nästan ensamma producerar allt framår för Dresden.

This entry was posted in Inför, Sverige. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>