Sportchef snurr

Ny sportchef blev inte som tidigare rapporterats Thomas Meggle utan Greuther Fürths populäre sport chef Rachid Azzouzi. Azzouzi var med och gjorde om Greuther Fürth från ett mittenlag i zweite till att spela i bundesliga under nästa säsong. Värvandet av Azzouzi ses mer eller mindre som en cup av St Pauli. Azzouzi har meriter från två världsmästerskap med Marocko och har spelat klubbfotboll i MSV DuisburgFortuna Köln och Greuther Fürth.

This entry was posted in Silly Season, Sverige. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>