Zambrano, Takyi och Naki avstängda

Förvånansvärt nog fick Carlos Zambrano, Charles Takyi och Deniz Naki stå över kvällens match mot Kaiserslautern. Stanislawski stängde av trion på grund av disciplinära skäl. Det finns etiska reglerna för ett för ett lag säger Stanislawski kryptiskt. De faktiska orsaken för avstängningarna är för närvarande okänd men det verkar handla om upprepade fall av försenad ankomst. De disciplinära åtgärderna skulle kunna indikera på slitningar inom laget som kanske kunde förklara den senaste tidens kräftgång för Pauli.

This entry was posted in Spelar skvaller. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>