Kneipeguiden

Nobiskrug

Lincolnstr. 14, 20359 Hamburg

Näst ut i vår guide är Nobiskrug som hittades när redaktionen försökte finna Nordlicht i onyktert tillstånd.

Miljö: Murrigt värre. Man kan inte annat än att dras in när man går förbi denna på utsidan lockande bar. Insidan gör dig inte besviken heller, ett fåtal bord med de lokala pensionärerna omringar den klassiskt designade baren. Mörkt trä och rökgula gardiner föll inredarna i smaken, tillsammans med alla de klistermärken med olika fotbollslag blir detta en av St Paulis mest inredda barer. Redaktionen är imponerad.

Stämning: Stamgästerna sitter för sig själva runt några bord och spelar kort medans de två utomstående som just kom in sätter sig i baren och gastar med bartendern. Stämningen är dämpad men gästvänlig. Att det inte spelas musik och saknas jukebox kan ju ses som något positivt, men vi gillar att svänga med till tysk schlager.

Mat: Bartugg.

Dryck: Astra, Holsten och Jever är vad vi kan minnas, finns även ett visst spritsortiment om minnet är som det ska. Dock var detta inget som undersöktes närmare.

Priser: Ölen ligger runt humana 2 euro, övriga priser får ni uppleva själva.

Service: Kvinnan i baren är mycket trevlig och tar sig tid att prata med två lätt berusade herrar. Ett stort plus blir det till just denna dam som plockar fram skruvmejseln och skrapar bort det FC Köpenhamn-klistermärke som sitter i baren, när hennes två svenska gäster börjar gorma om att det inte är okej.

Betyg:

Är egentligen tre Kirflaskor, men att bartendern var villig att ta bort ett oönskat märke förtjänar ytterligare en flaska.

This entry was posted in Chockerande, Konsumentvägledning, Recensioner, Vilka är vi?. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>