Kneipeguiden

Roatan

St. Pauli Fischmarkt 4 20359 Hamburg

Turen har kommit till Roatan, inte en klassisk kneipe men vi var tvugna att ha med detta ställe.

Miljö: Som att var i en annan dimension, där fiskarna styr och du blott är ett sällskapsdjur. Maneter som hänger i taket, skaldjur och fiskar på väggarna, delikat. Någon sorts ljusshow har de fixat så undervattenskänslan blir komplett. Man kommer på sig själv ett flertal gånger med att man sitter och håller andan.

Stämning: Detta verkar faktiskt vara en resturang dit tyskarna går när de är på dejt eller bjuda sin respektive på något fint. Inte mycket till stämning alltså.

Mat: Man skulle kunna tro att fisk och skaldjur står i fokus, men icke. Här finns det mesta som brukar finnas, sallader, kycklingrätter, kött och även ett vegetariskt utbud. Man har väll iaf försökt få någon form caribisk touch på rätterna.

Dryck: Här finns en hel katalog med drinkar och annat. Öl och sprit finns också, dock ingen Astra. Detta är helt enkelt en plats för dig som gillar att underkasta dig havsdjur och hälla i dig drinkar.

Priser: 3 euro för en Holsten är skamligt anser denna redaktion. Drinkarna kostar från 6.50 till 8 euro, om detta är bra priser får ni själva avgöra då vi helt enkelt inte vet. Maten verkar dock inte kosta skjortan, 10 – 16 euro för en huvudrätt kan ju din respektive vara värd.

Service: Vi fick våran öl, lite svårt att göra sig förstådd, detta kan dock vara alkoholens fel.

Betyg:

För den hungrige drink älskaren är detta kanske ett solklart ställe att hänga på, vi har högre krav än så. Att uppleva livet ur en fisks perspetiv för en stund var ju lite kul så en kir flaska blir det trots allt.

This entry was posted in Chockerande, Konsumentvägledning, Recensioner. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>