Spelschema

Sådär ja, nu är spelschemat för kommande säsong klart. På söndag 5:e augusti inleder St Pauli borta mot Erzgebirge Aue, första hemma matchen blir Fc Inglostadt söndagen den 12:e augusti. Så nu kan ni börja packa kofferten och ställa in alla planer för hösten så syns vi på Zum Rettungsring. Men för den som inte kan hålla sig så kommer St Pauli att spela en träningsmatch på millerntor mot Aberdeen den 28 juli, biljetter kan man köpa på hemsidan.

Hela spelschemat hittar ni på kicker.de


This entry was posted in Inför, Match Info, Om St Pauli, Spelprogram. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>