Kneipeguiden

Three Monkeys

Erichstraße 10-14  20359 Hamburg

De tre aporna är St Paulis svar på Rockbaren, ingen höjdare alltså och helt utan den utlovade metallen.

Miljö: Här har man försökt få någon form av metallstämning genom att placera spindelnät lite varstans och måla väggarna svarta. Detta ger inte önskad effekt utan det känns som man har kommit hem till en 15 åring med svartmålade ögon och kattögonlinser. I övrigt är det mest ett antal arcadspel som står lite varstans.

Stämning: Man dansar in till ett ställe som utlovar bra musik men får Faith No More och annat trams istället. De två svenskar som försöker få lite musik som går att lyssna på i högtalarna bemöts inte helt öppenhjärtat utan man får en låt, troligen i förhoppning att de sedan ska hålla tyst. Övriga gäster roar sig med arkadspelen eller genom att sitta och se hårda ut i baren. När sedan en lätt berusad Hsv supporter får syn på de två svenskarna med St Pauli utstyrsel och tycker det är en bra idé att håna dessa två på ett språk de ej bemästrar är det dags att gå.

Mat: Salta pinnar och nötter.

Dryck: Här har dom ändå det mesta, Astra,Holsten och ett par öl till. Utöver det finns ett imponerande utbud på drinkar och cocktails. Kaffe och annat för den nyktre finns också i ett större utbud än normalt.

Priser: Priserna är humana Pauli priser där ölen ligger runt 2 euro och spriten kostar 4-5 euro. Det alkoholfria ligger runt 1.50 – 4 euro.

Service: Dom verkade inte speciellt intresserade av att ha gäster, då det tog tid att beställa öl trots att det inte var speciellt mycke folk i lokalen. Det sades att det var okej att önska musik, men de verkade glömma det snabbt då låtarna uteblev.

Betyg

Det blir inga kirflaskor här inte, men om du gillar att bli hånad av Hsv fans samtidigt som du väntar på din öl halva kvällen är detta nog stället för dig.

This entry was posted in Konsumentvägledning, Myten, Okategoriserade, Om St Pauli, Recensioner, Vilka är vi?. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>