Kneipeguiden

St. Pauli Eck

Simon-von-Utrechtstraße 87, 20359 Hamburg

Näst ut är St. Pauli Eck, där man lite då och då kan dansa runt på de reggaekvällar de anordnar.

Miljö: Inrökt och mörkt trä rakt igenom, precis som det ska vara. Inga konstigheter här inte, lite mer fotbolls inriktat här än på övriga ställer vi trillat in på, men att blanda St Pauli flaggor och halsdukar med de rökgula gardinerna och den slitna inredningen funkar aldelles utmärkt. De har till och med en tv, något vi inte stött på tidigare.

Stämning: Kneipeguiden ramlar in på Eck ett par timmar innan match, så stämningen är självklart på topp. Som sagt är det reggae som gäller här och det är just det som ljuder i högtalarna om än lågt. Trevligt ställe att hänga på innan match helt enkelt.

Mat: Detta var aldrig aktuellt.

Dryck: Kneipeguiden hann med att hälla i sig ett par Astra plus en mexikaner var, övriga sortimentet är ännu okänt. Minuset är blir mexikanern som smakade dålig t-röd.

Priser: Inget konstigt här heller, ölen runt 2 euro och shoten ligger också där nånstans.

Service: Trots att stället var ganska fullt fick man sin beställning direkt, även sittplatser fanns över då de flesta stod upp runt baren.

Betyg

St Pauli Eck får tre kirflaskor med motiveringen att att stämningen var trevlig men man saknade det extra som gör att man gärna kommer tillbaka.

This entry was posted in Konsumentvägledning, Okategoriserade, Om St Pauli, Recensioner, Vilka är vi?. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>