Nu vart det klart

Efter att ha tränat med St Pauli ett tag, så har det äntligen blivit klart, Florian Kringe Spelar på millerntor kommande säsong. Kringe spelade bara en ligamatch för Dortmund den senaste säsongen och har mest sysslat med rehab den senaste tiden, men Schubert verkar imponerad över den rutinerade mittfältaren. Trots att de senaste säsongerna inte vart de bästa för Kringe så har han ändå hunnit med nästan 200 bundesligamatcher och vunnit tyska cupen 3 gånger. Den 29-åriga mittfältaren har nu skrivit på ett 1-års kontrakt med St Pauli. D-beats hälsar Florian kringe välkommen till St Pauli med att höja kriflaskan.

This entry was posted in Om St Pauli, Silly Season. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>