Zambrano till Eintracht Frankfurt

Nu verkar cirkusen kring Carlos Zambrano vara över, enligt Morgenpost.de så kommer backen att bli klar för Eintracht Frankfurt vilken dag som helst, Zambrano kommer att så fort han återvänder från landslaget att åka till Frankfurt för en medicinsk undersökning, Om allt står rätt till räknar Frankfurts sportchef Bruno Hübnert med en underskrift. St Pauli har sedan tidigare accepterat ett bud från Frankfurt som enligt Morgenpost nu ska ligga på 1,2 miljoner euro, St Pauli kommer dock endast få 360 000 av dessa, då man inte har majoriteten i spelaren, det har nämligen en Schweizisk agentur som får den stora delen av kakan. Zambrano som kom till klubben 2010, från Schalke 04, hann spela sammanlagt 30 ligamatcher, det är Zambrano själv som önskat att få lämna då han inte ska komma överns med Schubert. Tråkigt om det är så att spelare lämnar på grund av att tränarna inte lyckas komma överens med sina spelare, men vi önskar Zambrano lycka till i framtiden.

This entry was posted in Om St Pauli, Silly Season, Spelarskvaller. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>