Vi fick besök

Nu i helgen hade Göteborg besök av en tysk, en cykel och en höna. Denna man hade någon månad tidigare tagit kontakt med St Pauli Göteborg, hans önskan var en sovplats och kanske en öl om det var möjligt, jodå var svaret han fick. Det visade sig att denna man var en mycket trevlig sådan och att han inte var ytterligare en i raden av udda tyska turister. Mick som han heter, cyklar nämligen för andra året i rad nordsjön runt för amnesty international och försöker samla in så mycket pengar det går, han är dessutom med i St Paulis triathlongren där av kontakten med oss. Ni kan läsa om Mick och hans resa här, och de vore inte helt fel om han kunde få lite pengar från svenskt håll, så gå gärna in och skänk en slant här.

This entry was posted in Chockerande, Sverige, Övrigt Surr. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>