Inför SV Sandhausen hemma

Sandhausen har visat sig bli allt annat än den slagpåsen många trodde de skulle bli. Zweites eget Åshöjdens BK har tagit poäng i varje match hittills och ligger för närvarande tre med två oavgjorda och senast en 2-0 vinst mot Union. De slog dessutom Cottbus med 3-0 i första omgången av cupen. Imponerande för ett lag med bara 800 medlemmar, från en stad med 14.500 invånare, som förra säsongen hade ett snitt på 2.500 åskådare och vars enda uttalade mål för säsongen är att försöka hålla sig kvar i Zweite. Sandhausen har inte direkt öppnat stora plånboken och handlat spelare inför Zweite debuten. Alla nya spelare har varit bossman och bland dem hittar vi även gamle Pauli bekante Fabio Morena.

This entry was posted in Inför, Sverige. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>