Se matchen med oss

Japp, då var det snart lördag igen då, du kanske tänker att det vore mysigt att gå på loppis och fynda retrokläder, kanske är du sugen på någon fräck klubb, eller rent av ta en kaffe latte på något mysigt litet fik. Då börjar vi bli oroliga för dig och som de goda samariter vi är så tänker vi självklart hjälpa dig, visst säsongsinledningen kan jämföras med ett bastubad med Leif gw Persson, men den enda boten mot detta är en stadig fylla redan tidigt på dagen, innan dessa tankar börjar flockas runt dig. Så slå dig ut från hipsterträsket och ta dig till Plain Kitchen, där kan du få se ett brunvitt gäng på en tvapparat sparka på en boll, troligen långt bort från det vita nätet en välvuxen man skyddar med sitt liv. 13:00 sätter de igång.

This entry was posted in Inför, Konsumentvägledning, Sverige. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>