St Pauli värvar nytt

St Pauli har vart flitiga på transfermarknaden och nu har man gjort klart med ytterligare en ung spelare, denna gång handlar det om Christopher Buchtmann från köln. Han kommer ursprungligen från Hannover, men har de senaste åren vart i både Liverpool och Fulham innan han flyttade till Köln, han har dock endast spelat 2 matcher i ett a-lag, båda dessa i Köln och Bundesliga. Christopher är 20 år gammal och har skrivit på ett kontrakt på 1 år med en möjlig förlängning på ytterligare 2 år.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>