Kneipeguiden

Bad Taste

Hamburger Berg 21 20359 Hamburg

Kneipeguiden kunde helt enkelt inte motstå att smita in på ett ställe som heter Bad Taste.

Miljö: Inte mycket att säga om bar, soffor, bord och det mesta som förväntas, dock inga gulrökta gardiner och det kändes lite för fräscht för att man skulle passa in helt och hållet. Där gör däremot klientelet sitt jobb och beter sig på ett alldeles utmärkt sunkigt sätt och helt utan smak.

Stämning: Svårt att undvika associationer när man går förbi Bad Taste, ena av kneipeguiden tänkte på en välkänd film från 80-talet, den andra på musik, men det man fick var helt enkelt dålig smak på tyskt sätt vilket var helt briljant. Just denna kväll så var det 90-tal som gällde och i vanliga fall är detta inte något som tas emot med nån form av eufori, men att se tyska punktjejer dansa eurodans var en behagligare upplevelse än förväntat. Har hade kneipeguiden den numera legendariska diskussionen om vielfrass, och allt som kommer med det.

Mat: Fortfarande inget.

Dryck: Allt du kan önska, till och med den mytomspunna shoten dracula finns. Även den som vill smutta på en drink eller likör kommer att finna sig till rätta här.

Priser: Priser kan ses här, och även där är allt till belåtenhet.

Service: Jodå, man fick sin öl utan något krångel eller timmar i kö trots att stället var fyllt såpass att de flesta fick stå ute och dricka.

Betyg:

Även om kneipeguiden slank in här på en afton med 90-talstema så finns det knappast något att klaga på, och Bad Taste får fyra kirflaskor i betyg, kanske hade blivit fem om det hade vart någon annan musik, men det får nästa besök utvisa.


This entry was posted in Konsumentvägledning, Recensioner, Övrigt Surr. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>