St Pauli Göteborg avslöjar

Efter att St Pauli Göteborg blivit påhoppade av en ledande figur i den St Pauli grupp som till vardags huserar i vår huvudstad, blev vi kontaktade av en man eller kvinna som går under namnet Djup hals och tack vare denna person kan vi nu avslöja kan nu att St Pauli Sverige, eller verstehe nicht crew som de också kallar sig, har en mycket mörk bakgrund som man i decennier försökt dölja för sin omgivning. Enligt uppgifter från källan ska Vnc ligga bakom såväl Stockholms blodbad som mordet på Olof Palme.

Enligt vår källa bildades Vnc på tidigt 1500-tal av tyska köpmän som bosatte sig i Stockholm, då man kom med stora förmögenheter fick man snabbt mycket att säga till om, men man lyckades också skaffa sig fiender bland den svenska adeln och främst Sten Sture den yngre, dåvarande Riksföreståndare. Vnc allierade sig då med den danske kungen Kristian II och bistod bland annat med tyska trupper vid danskarna anfall mot Sverige i Januari 1520. När sedan Kristian II kröntes till sveriges konung, fick medlemmar i Vnc snabbt plats på kungens högra sida, enligt källan ska nuvarande medlemmar fortfarande skryta om att deras företrädares roll i blodbadet.

I maskopi med den absoluta makten kunde nu Vnc bygga upp ett slutet sällskap som till stor del styrde Sverige under ca 250 år. Det var först när Gustav III  kom till makten som Vncs makt skulle möta på motstånd på riktigt. För första gången så hade sällskapet inget att erbjuda eller hota den svenska kungen med, och Gustav III ville absolut inte dela makten. Efter åratal av försök till att återta sin position vid makten, började man planera andra alternativ än samarbete,  när Gustav III 1778 fick en son och en arvinge såg man sin chans att göra sig av med kungen. Vncs numera mest välkände medlem Jacob Johan Anckarström tog på sig uppgiften att göra sig av med konungen och 1792 sköt han som bekant ihjäl Gustav III. Vnc såg nu till att utöva all sin makt på den då blott 14-åriga Gustav IV Adolf och Sveriges framtida kung.

När sedan sverige gick in i industriåldern och man gick mot ett mer demokratiskt styrt samhälle började nu sällskapet att lägga sina pengar på att bygga upp företag som skulle ge dem stort inflytande i svenskarnas vardagsliv. Man har än idag stort inflytande i flera stora banker och försäkringsbolag. När man sedan anser att man under den socialdemokratiska regeringen inte har tillräckligt stor marknad att expandera på väljer man återigen att kliva in i maktens centrum och göra det man gör bäst, nämligen helt enkelt göra sig av med de som anses vara ivägen. Mordet på Olof Palme är inget vi behöver gå in närmare på här, men Vncs lyckades helt uteslutas från misstankar, trots att den tidigare och utstötte medlemmen Christer Pettersson länge var huvudmisstänkt, detta efter tips från Vnc.

Här sjunger Christer Pettersson Vncs signaturmelodi

Verstehe nichts crews saga ska dock få ett slut, då man efter mordet valde att satsa valde att lägga allt krut på den då nya och lockande it-marknaden, men efter it-bubblan gick de allra flesta medlemmar i personlig konkurs och har än idag inte återhämtat sig. Man fortsatte dock att mötas, men då man inte längre kunde utöva någon som helst makt övergick diskussionerna över till mer alldagliga samtalsämnen, så som fotboll och man valde då att gå tillbaka till sina tyska rötter och helt enkelt maskera sällskapet som en supporterklubb till FC St Pauli.

This entry was posted in Chockerande, Det Ryktas. Bookmark the permalink.

2 Responses to St Pauli Göteborg avslöjar

  1. Det här kan väl ändå inte vara sant?
    Eller?

  2. DerLoco says:

    Tror du vi far med osanning?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>