Inför FSV Frankfurt borta

Eintrachts eviga lillebror FSV Frankfurt med ett publiksnitt förra året på 7931 åskådare har förvånat många och ligger just nu trea i tabellen. De har faktiskt inte förlorat en enda match hittills den här säsongen. Vilket är rätt bra för ett lag som brukar placera sig i bottenträsket på Zweite. Anledningen till det här upprycket stavas förmodligen dels till den nye tränaren Benno Möhlmann som kanske inte har det allra bästa cv´t i serien men han tillför erfarenhet och dessutom har gratis-värvningarna Edmond Kapllani och John Verhoek levererat. Den här säsongen har FSV mött och tagit poäng mot både topplag och mittenlag och de gör dessutom mål varje match. För Paulis del verkar det som om Fabian Boll kanske inte kommer till spel han förväntas ersättas med Patrick Funk. Annars verkar bara Lennart Thy vara skadad.

This entry was posted in Inför, Sverige. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>