Inför Regensburg borta

Regensburg hade Drittes lägsta budget förra säsongen och de har Zweites lägsta budget den här säsongen. Tränaren som var att ta Regensburg upp till Zweite tillsammans med fyra nyckelspelare har slutat. Av de fyra stod tre av dem tillsammans för 27 av Regensburgs mål förra säsongen. Med det i bagaget och i det närmaste obefintlig budget har Regensburg en ordentlig uppförsbacke framför sig. Med två vinster hittills den här säsongen, de över Sandhausen och Duisburg och resten förluster kunde kanske Regensburgs säsongsstart varit bättre. Regensburg möter ett Pauli som är allt annat än i balans och då inte bara för att Schubert fick sparken i förrgår. Men Pauli är just nu ett lag som haltar sig fram med bara en vinst hittills i år. Mer om Regensburg här.

This entry was posted in Inför, Sverige. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>