Tränar skvaller

Rykteskvarnen går just nu för full fart. Som tidigare rapporterats verkar Marco Kurz just nu vara den hetaste kandidaten. Redan efter den ödesdigra 5-0 förlusten mot Paderborn förra säsongen fick Kurz en förfrågan om att ta över laget och tackade faktiskt ja, innan styrelsen tre timmar senare tog tillbaka erbjudandet och satsade vidare på Schubert. Andra heta kandidater är naturligtvis Holger Staniskawski som ryktesvis nätt och jämt klarat sig från att få sparken från Köln i tisdags efter lagets första vinst för säsongen. Men Staniskawski är fortfarande tränare för Köln och Pauli lär inte ha råd med att vänta ut på att han ska få sparken. Det tisslas även en del om att meriterade Peter Neururer som också verkar vara på tapeten.

This entry was posted in Spelarskvaller, Sverige. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>