Frontzeck klar som tränare i St Pauli

Michael Frontzeck är alltså presenterad som ny tränare i St Pauli. Han kommer att ta över laget nu på måndag, Thomas Meggle och Timo Schultz får alltså styra laget även nu på fredag mot Union så att Frontzeck får två veckor på sig att göra intryck tills matchen mot Paderborn den 21:e oktober. Michael är relativt ny som tränare och startade som huvudtränare först 2006 då han fick chansen i Alemannia Aachen då som samma säsong åkte ut Bundesliga, han tog sedan över Arminia Bielefeld där han var i en säsong, inte helt lätt att bedöma honom som tränare än alltså men styrelsen verkar ju tro på honom. Hans spelarkarriär som vänsterback är dock ganska imponernde med bla över 200 matcher för Borussia Mönchengladbach och ett par säsonger i Manchester City, 19 landskamper blev det också för den 48-årige silverräven. Det blir ett kontrakt som sträcker sig fram till sommaren 2014.

This entry was posted in Om St Pauli, Silly Season, Övrigt Surr. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>