Snuthäcken igen..

Pauli vill inte ha den, inrikes och sportansvarig i Hamburg stad Michael Neumann vill inte ha den. Men nu finns det alternativ. Man bygger en snuthäck där den nuvarande snuthäcken står utanför Millerntor. Problemet är att Paulis styrelse inte anser att Pauli har råd med en nybyggd snuthäck. Men.. Paulis styrelse verkar nu till slut inse att placeringen av en snuthäck inne på Millerntor rent Paulipolitiskt är en omöjlighet. Den nya snuthäcken beräknas bli ca 450 kvadratmeter stor alltså dubbelt så stor som den nuvarande baracken och kommer kosta runt 1,5 miljoner euros säger Michael Meeske St Paulis marknadschef.

This entry was posted in Skitställe, Sverige. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>