Makabert fynd

Fyfan nu jävlar är det tänderna mot kaklet som gäller, som ni redan vet spelar Pauli 13:00 på lördag, men trodde ni att det var hemgång med ostbågar och en flaska vin som gällde efteråt tar ni jävligt fel, det står sig nämligen så väl att stället på Hisingen som inte är trucken ställer till med spelning, Makabert Fynd, Switch Opens och Age Of Woe ska krossa dit käkben denna kväll. 60 spänn rätt av för att uppleva detta.

This entry was posted in Konsumentvägledning, Spelningar, Sverige. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>