Inför Eintracht Braunschweig borta

Braunschweig gick upp från Dritte förra säsongen och slutade på en åttonde plats med Tysklands 24:e största publiksnitt. Just nu ligger de etta i serien och har endast förlorat en match hittills den här säsongen, den borta mot Cottbus. Braunschweig verkar satsa hårt på kontinuitet och verkar hoppa över dyra nyförvärv. Målskyttet verkar vara centrerat runt Dominick Kumbela och Dennis Kruppke, båda ligger för närvarande på delad tredjeplats i skytteligan med sju mål gjorda var. Bakåt är de riktigt bra och har bara släppt in 9 mål som gör dem bäst i serien. För Paulis del är Markus Thorandt, Fabian Boll och Florian Mohr skadade och vad värre är är Daniel Ginczek avstäng pga av fem gula kort.

This entry was posted in Inför, Sverige. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>