Tredagars kir och Satan

Gör dig redo för helgen med en jävla spelning på torsdagskvällen, amerikanska The Casualties tar sig över atlanten för att värma era frusna punkhjärtan, så dyk upp för fan. Utöver detta så kommer våra lokala pojkar i Fredagen den 13:e  att skrika och gorma lite för att välkomna våra långväga gäster, allt detta för enbart 160 riksdaler på Pustervik. Notera att det kommer att vara riktigt bra band på besök i stan i dagarna tre nu, mer om detta imorgon.

This entry was posted in Konsumentvägledning, Satan, Spelningar, Sverige. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>